Jongeren In Beeld

JIB Logo

Jongeren in Beeld was een mediaorganisatie voor en door jongeren gemaakt met als doel jongeren met een boodschap, jongeren die hun dromen hebben verwezenlijkt en jongerenorganisaties met elkaar in contact te brengen door middel van verschillende media. JIB heeft diverse tv programma's gemaakt die te zien waren op Rotterdam TV. Ook was JIB te horen op de radio.


Vanaf het begin dat de drie meiden met het concept begonnen heb ik vrijwillig meegedaan aan de show voor de ervaring maar vooral omdat het leuk was om eraan mee te werken. Met het pilot opname waren er nog niet heel veel jongeren die meededen met de kennis op gebied van media, hierdoor kwam erg veel werk op mijn schouders te staan wat ook ten koste ging van het kwaliteit, ik bouwde en verzorgde de website, video editen, leader en animaties voor in de programma, grafische ontwerpen zoals de logo, drukwerk, en hielp op de set.
Pilot Opname

Voor de tweede opname was het aantal deelnemers van JIB sterk toegenomen en werd er veel last van mijn schouders afgenomen wat ook weer terug in de kwaliteit te zien is. Het was een leuke ervaring om mee te maken hoe een tv programma van grond af aan werd opgebouwd.
Afl. 1

Afl. 2

Leader