RdamProductions

Rdam Logo

Rdam Production was een jong en dynamisch productiebedrijf dat zich focust op evenementen, muziek en televisie. Rdam wordt op zijn Engels uitgesproken (r-damn) en staat simpelweg voor “ons eigen ding”.

Rdam Productions was onderverdeeld in 3 business units:

Rdam Events, Rdam Records en Rdam Television. Rdam Records was een platenlabel dat onder Rdam Productions viel. Dit platenlabel richtte zich voornamelijk op Hip Hop artiesten. De artiesten bestonden uit o.a. vocalisten, muzikanten en dj/producers. Rdam Records diende tevens ook als boekingskantoor waar de artiesten die onder Rdam Records getekend waren geboekt konden worden.

Rdam events was het evenementenbureau onder Rdam Productions dat zich gespecialiseerd had in muziek gerelateerde evenementen. Belangrijke aspecten bij het organiseren van elk evenement waren kwaliteit, exclusiviteit, en innovatie.

Rdam Television was een unit die zich bezig hield met het ontwikkelen van TV concepten. Kortom, Rdam Productions staat voor: Een jong en dynamisch bedrijf dat opereert onder het moto “More Than Just Music”!

Hiervoor had ik een aantal schetsen gemaakt.

Uit deze concepten is de bovenstaande ontwerp ontplooid.